Menu

ADHD en werk Apeldoorn

Heb jij ADD of ADHD en merk je dat dit problemen oplevert bij je werk? Dan is het goed om met al je vragen over ADHD en werk in Apeldoorn eens te komen praten bij Loopbaan2Go. We hebben namelijk veel ervaring als jobcoach voor mensen die ADD of ADHD hebben. We helpen bij ons werk zowel jongeren als volwassenen die rondlopen met de symptomen die bij deze aandoeningen horen. Merk jij dat je jezelf op je werk slecht kunt concentreren, dan je dingen vaak op het laatste moment aan laat komen of dat je moeite hebt het overzicht te bewaren? Dan staan wij klaar om je hierbij te helpen.

ADHD en werken in Apeldoorn

Werk en ADHD in Apeldoorn behoren tot de specialisaties van Loopbaan2Go. Merk jij dat bij jouw werk je klachten het je moeilijk maken je werk goed te doen? Stel je jezelf nu vragen of het werk dat je doet wel goed bij je past? Of vind je het moeilijk om werk te vinden en te houden? Wij helpen je hier heel graag bij. Bij ADHD en werk in Apeldoorn zijn er genoeg oplossingen te vinden. We kunnen bijvoorbeeld samen met jou bekijken of er werk is dat je wel op de juiste manier uitdaagt. Mensen met ADD of ADHD kunnen vaak beter werken als ze een baan hebben die hun interesse vasthoudt. Wij gaan graag samen met jou bekijken om welk soort werk het dan gaat.

Meer weten over werk en ADHD in Apeldoorn?

Als je meer wil weten over jouw mogelijkheden op het gebied van werk, dan raden we je aan om gewoon eens contact met ons op te nemen. We bekijken samen met jou de mogelijkheden die jij hebt en welke soort werk er het beste bij je past. Als je ADD of ADHD hebt kun je wel degelijk een mooie carriere opbouwen, laat ons je daarbij helpen!