Menu

ADHD Apeldoorn

Werken met ADHD in Apeldoorn is niet eenvoudig. De symptomen die bij ADHD horen maken het je moeilijk om je werk optimaal te doen. Maar toch hoeft ADHD in Apeldoorn niet te betekenen dat je niet goed zou kunnen werken. Integendeel, want met ADHD heb je juist specifieke kwaliteiten die anderen weer niet hebben. Maar hoe maak je dit duidelijk aan je werkgever, of aan een werkgever waar jij graag zou willen werken? Neem hiervoor contact op met een ADHD coach in Apeldoorn. Bij Loopbaan2Go weten we alles van ADD en ADHD, maar ook van hoe je hier het beste mee om kunt gaan op je werk.

De ADHD loopbaancoach voor Apeldoorn

Bij Loopbaan2Go werken mensen die als geen ander weten hoe je als ADHD-er het beste met je aandoening om kunt gaan. Ben jij iemand die tijdens het werk aanloopt tegen je ADHD klachten en vind je dat het tijd is geworden om hier iets aan te doen? Denk je dat je in een andere baan misschien meer kunt betekenen maar vind je het moeilijk om deze baan te vinden? We helpen jou hierbij door samen met jou te bekijken wat je kwaliteiten zijn. Ook kunnen we voor jou een gesprek aangaan met je werkgever, om ze op de hoogte te brengen van de zaken waar jij tegenaan loopt, maar ook om de dingen te benoemen waar jij juist heel goed in bent.

Een gesprek met onze ADHD loopbaancoach voor Apeldoorn

We vinden het belangrijk dat jij een goede kans hebt om carriere te maken. We gaan dan ook graag eens met jou om tafel zitten om alles eens goed met je te bespreken. We bekijken met jou wat je mogelijkheden zijn en hoe jij je kwaliteiten het beste kunt benutten. Neem eens een kijkje op onze website om te zien wat wij als ADHD loopbaancoach in Apeldoorn voor je kunnen betekenen. Als ADHD coach in Apeldoorn staan we klaar voor jou.