Menu

Loopbaancoaching

Loopbaan2GO helpt je jouw doel te bereiken.

Voor wie:
Een loopbaancoach helpt je om jouw ambities in je (loop)baan te bereiken. Dit doet Loopbaan2GO op procesniveau, zodat jij jouw eigen oplossingen vindt. Hierbij draait het volledig om jou als persoon en om jouw ontwikkeling.

Er zijn veel zaken die van invloed kunnen zijn op jouw baan. Denk hierbij aan de steeds veranderende arbeidsmarkt die van invloed kan zijn op jouw functioneren. Kun je het nog wel of vind je het dan minder leuk worden?

Ook privéomstandigheden kunnen er invloed op hebben dat jij verder gaat kijken, zoals: het stichten van een gezin waardoor je meer thuis wilt zijn en dat je jouw werk en privé in balans wilt hebben. Het kan ook zijn dat je gewoon toe bent aan een volgende stap. Zo kunnen er natuurlijk nog veel meer redenen zijn waardoor jij aan jouw loopbaan wilt werken.

Loopbaan2GO werkt volgens het “BOMATRiX – model”.
De BOMATRiX is een matrix waarin alle stappen in het loopbaanbegeleidingstraject en de bijbehorende hulpmiddelen in een modulaire vorm worden aangeboden. De BOMATRiX is daarmee zeer doelgericht inzetbaar bij elke cliëntvraag naar loopbaanbegeleiding. Dit model geeft vooraf inzicht in het begeleidingstraject.

Een baan of stage
Loopbaan2GO werkt nauw samen met “De Vakman Personeelsdiensten B.V.” of gewoon “De Vakman”. De Vakman is één van de uitzendbureaus die het mogelijk maakt om jou op uitzendbasis te plaatsen. Daarnaast heeft Loopbaan2GO ook zitting in diverse commerciële netwerken en zorgnetwerken. Ook daarin zal Loopbaan2GO de ondersteuning bieden waar mogelijk. Wij willen graag dat jij succesvol bent!