Menu

Overheid, Gemeenten of Bedrijven

Loopbaan2GO vindt dat iedereen er bij hoort

Als je stevig geworteld bent, kom je goed tot groei. Helaas is dit niet bij iedereen het geval. Loopbaan2GO is erin gespecialiseerd om ook deze mensen te helpen weer arbeidsfit te worden. We bekijken dit echter per case, omdat geen case hetzelfde is.

Daarom praten we hier niet over uren, maar in perioden van maanden. We willen graag de cliënt de aandacht geven die hij nodig heeft, zodat hij zoveel mogelijk zelf de gestelde doelen kan behalen. Een baan krijgen is fijn maar behouden is nog fijner.

De cliënt staat bij ons centraal. We hebben het altijd over maatwerk. Deze begeleiding is een totaalpakket van Loopbaanbegeleiding, Jobcoaching en Lifecoaching. We bouwen een vertrouwensrelatie op met de cliënt waarbij vaak ook aanpassingen nodig zijn in de privésfeer. Denk hierbij aan het vinden van een nieuwe of hernieuwde balans tussen werk en privé. Onze grootste drijfveer is de cliënt in het hele traject te begeleiden en verder te kijken dan werk alleen. We beschikken over een uitstekend netwerk van deskundigen om, indien nodig, naar door te verwijzen of als aanvulling op het bestaande traject.