Menu

Loopbaanbegeleiding Ede

Heb jij het idee dat je een beetje vastzit in je werk? Wil jij graag eens kijken naar jouw werk en hoe je hier meer voldoening uit kunt halen? Dan raden wij je aan om eens te komen kijken bij Loopbaan2Go. We hebben professionals voor je klaarstaan die graag eens samen met jou gaan bekijken hoe we ervoor gaan zorgen dat jij de carriere krijgt waar je altijd al van hebt gedroomd. We gaan bekijken wat jouw specialiteiten zijn en in welke beroepen je deze het beste in kunt zetten. We werken hierbij volgens de methode van het Biomatrix model, waarbij alle stappen in een modulaire vorm aan je worden aangeboden.

Op zoek naar een loopbaanbegeleider in Ede?

Voor loopbaanbegeleiding in Ede neem je vandaag nog een kijkje bij Loopbaan2Go.  Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Ambieer je een bepaalde baan maar weet je niet hoe je in deze beroepsgroep aan het werk moet komen? Of zoek je gewoon iemand die je wil begeleiden bij het uitstippelen van je carriere? Dan raden wij je aan om eens een kijkje te komen nemen bij Loopbaan2Go. We hebben namelijk mensen klaarstaan die graag samen met jou om tafel gaan zitten om met je te bekijken wat de mogelijkheden allemaal zijn op dit gebied. Zo kunnen wij je ook adviseren bij de onderhandelingen van een nieuw contract of bekijken wat jouw toekomstanalyse is.

Meer weten over loopbaanbegeleiding in Ede?

Als je meer wil weten over wat onze loopbaanbegeleiding in Ede allemaal inhoudt, dan raden wij je van harte aan om eens contact met ons op te komen nemen. We hebben de mensen en middelen klaarstaan om jou te helpen verder te komen. Bij Loopbaan2Go vind je begeleiding voor studenten en werknemers. We hebben daarbij als extra specialisatie nog het begeleiden van mensen met ADD of ADHD. Op onze website vind je hier meer informatie over, maar we leggen je ook graag een en ander uit in een persoonlijk gesprek.