Menu

Loopbaanbegeleiding Veenendaal

Ben jij op zoek naar een nieuwe impuls in je loopbaan? Zit jij al jaren vast in een baan waar je niet echt voldoening meer uit haalt? Of ben je juist op zoek naar werk maar lukt het je niet iets te vinden dat helemaal bij jou past? Dan raden wij je aan om eens een kijkje te komen nemen bij wat Loopbaan2Go allemaal voor je kan betekenen. Wij leveren loopbaanbegeleiding in Veenendaal en omstreken. Bij ons ben je aan het juiste adres als je jouw carriere uitgestippeld wil zien, of als je wil dat er eens goed gekeken wordt wat voor werk het beste bij je past.

Aan de slag met een loopbaanbegeleider in Veenendaal

Bij Loopbaan2Go werken we volgens een systeem dat het Bomatrix model heet. Dit is een methode die in modulaire vorm begeleiding en hulpmiddelen aanbiedt. Aan de hand hiervan heb jij een goed zicht op wat het loopbaangeleidingstraject allemaal in gaat houden voor jou. We bekijken hierbij onder andere jouw persoonlijkheidsprofiel, maken een concreet actieplan en zorgen ervoor dat je goed voorbereid bent om je doelen te bereiken. Daarnaast helpen wij jou door middel van complete ondersteuning bij het bereiken van deze doelen. Meer weten? Gewoon even contact met ons opnemen om een afspraak te maken.

Contact met een loopbaanbegeleider in Veenendaal

Bij Loopbaan2Go zitten mensen klaar die graag eens met je om tafel gaan zitten. We bekijken samen met jou wat er allemaal mogelijk is op het gebied van loopbaanbegeleiding in Veenendaal. We vinden het hierbij belangrijk om jou zo goed mogelijk te helpen, maar ook door jou aan te moedigen om zelf tot belangrijke inzichten over jezelf te komen. Als jij een beter beeld hebt van je mogelijkheden en ambities, dan is het een stuk makkelijker om hier ook naartoe te werken. Dat is wat wij als loopbaanbegeleider voor Veenendaal graag voor je willen betekenen.