Menu

Loopbaancoach Apeldoorn

Ben jij op zoek naar een uitdaging in je loopbaan? Zit je al jaren vast in dezelfde baan en merk je dat je hier geen positieve impulsen meer uit kunt halen? Dan is het goed om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die een loopbaanbegeleider je te bieden heeft. Je vindt een professionele loopbaancoach in Apeldoorn bij Loopbaan2Go. We hebben de mensen en methodes klaarstaan om ervoor te zorgen dat jij niet alleen beter zicht hebt op de baan die het beste bij je past, maar om daarbij ook actief te worden in het zoeken naar deze perfecte baan. Meer weten over de mogelijkheden die wij je te bieden hebben? Je vindt op onze website uitgebreide informatie hierover.

Professionele loopbaancoaching in Apeldoorn

Als jij aan de slag wil met een loopbaancoach, dan raden wij je aan om eens contact op te komen nemen met Loopbaan2Go. We werken volgens een methode die de BOMATRIX methode heet. Hierbij wordt in modules gekeken naar de verschillende onderdelen die komen kijken bij het zoeken naar een carriere die bij je past. Hierin wordt onder andere een persoonlijkheidsprofiel gemaakt, bekijken we hoe jouw loopbaan tot nu toe er uitzag, maken we een concreet actieplan en zorgen we dat jij goed voorbereid je doelen kunt bereiken.

Meer weten over onze loopbaancoaching in Apeldoorn?

Als je meer wil weten over wat wij voor je kunnen betekenen, dan raden wij je aan om eens een kijkje bij ons te komen nemen op onze website. Hier vind je meer informatie over ons bureau en ons team en vertellen we je ook meer over BOMATRIX. We werken samen met scholieren, studenten en werknemers, waarbij we ook nog eens gespecialiseerd zijn in werken met mensen die ADD of ADHD hebben. We hopen binnenkort van je te horen om samen met jou eens om tafel te gaan zitten en de mogelijkheden te bekijken.