Menu

Loopbaancoach Bennekom

Je ziet het niet meer zitten om te blijven werken waar het bedrijf waar je op dit moment werkzaam bent? Sterker nog, misschien ben je zelfs je hele beroep wel zat. Dan is het goed om eens te kijken naar wat voor ander werk beter bij je zou passen. Bij Loopbaan2Go werken loopbaancoaches die graag eens voor je gaan bekijken wat er allemaal mogelijk is. Samen met jou bekijken we wat je tot nu toe hebt gedaan, waar je ambities liggen, wat er allemaal tot jouw kwaliteiten gerekend mag worden en hoe jij straks die baan hebt waar je gelukkig van wordt.

Aan de slag met een loopbaancoach in Bennekom

Bij Loopbaan2Go werken we volgens een methode die de BOMATRIX heet. Dit is een speciale methode die er op is gericht om samen met jou in modules te werken aan je loopbaan. In deze modules gaan we bijvoorbeeld bekijken wat jouw sterke punten zijn, hoe jouw persoonlijkheid in elkaar zit, maken we een actieplan waar je mee aan de slag kunt gaan en zorgen we ervoor dat dit plan ook daadwerkelijk wordt uitgevoerd. We bieden je volledige ondersteuning bij alle stappen in het proces, om ervoor te zorgen dat je zo goed mogelijk voorbereid aan de slag kunt gaan.

Meer weten over loopbaancoaching in Bennekom?

We vinden het belangrijk dat jij de carriere krijgt die je verdient. Dat je niet vast komt te zitten in een baan of beroep waar jij jezelf eigenlijk helemaal niet happy in voelt. Vandaar ook dat wij je graag helpen met het uitvoeren van je plan. Meer weten over ons werk als loopbaancoach in Bennekom? Neem dan vandaag nog contact met ons op. We vertellen je dan alles over onze loopbaancoaching in Bennekom wat jij maar wil weten. Zo ben jij goed voorbereid als je de volgende stap in je carriere gaat nemen.