Menu

Loopbaancoach Ede

Je woont en werkt in Ede maar hebt niet het gevoel dat je helemaal super in je vel zit? Je wil dat werk dat je al jaren doet niet langer blijven doen maar wil eens bekijken wat voor andere kwaliteiten je hebt? Of misschien sta je aan het begin van je carriere maar weet je nog niet zeker wat je nu precies wil? Bij Loopbaan2Go ben je dan aan het juiste adres. We zijn ervaren als loopbaancoach in Ede en helpen ook jou graag met het vinden van de juiste baan. Hiervoor gaan we graag eens met jou om tafel om te bekijken wat je kan en wat je wil.

Loopbaancoaching in Ede

Het werk van een loopbaancoach in Ede komt er eigenlijk op neer dat wij samen met jou gaan bekijken wat voor jou de perfecte loopbaan is. We gebruiken hiervoor een systeem dat de BOMATRIX methode is. Bij deze methode gaan we met jou in modules werken om je loopbaan tot nu in kaart te brengen, maar ook om te kijken wat jouw kwaliteiten zijn. We stellen een goed actieplan op waarmee jij weet wat er allemaal mogelijk is en ondersteunen je als je op zoek gaat naar de baan die het beste bij je past. Je vindt meer informatie over deze methode en ons werk op onze website.

Meer weten over loopbaancoaching in Ede?

We gaan graag samen met jou aan de slag om je aan die droombaan te helpen. We hopen dan ook dat je contact met ons opneemt om onze mogelijkheden met je te bespreken. We gaan dan met jou de arbeidsmarkt verkennen, je specifieke technieken aanleren om mee te kunnen solliciteren, een toekomstanalyse maken en je adviseren als de onderhandelingen voor je contract zijn begonnen. Meer weten? Gewoon even contact met ons opnemen. We staan altijd klaar om je te helpen bij het vinden van die baan die echt bij je past.