Menu

Loopbaancoach Veenendaal

Ben jij op zoek naar een baan, maar weet je niet waar je het moet zoeken? Vind je dat het tijd is om een andere carriere op te starten, maar heb je hier ondersteuning bij nodig? Of sta je aan het begin van je loopbaan maar heb je nog niet goed in beeld wat er nu echt bij je past? Dan raden wij je aan om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die wij je als loopbaancoach voor Veenendaal te bieden. We ondersteunen jou bij het vinden van de baan en carriere die bij je passen. We vinden het belangrijk dat jij een baan krijgt waar je een goed gevoel bij hebt.

Aan de slag met een loopbaancoach in Veenendaal

Misschien vraag je jezelf af wat een loopbaancoach in Veenendaal allemaal voor je kan betekenen? Wij gaan samen met jou bekijken wat je mogelijkheden zijn en hoe je deze ook daadwerkelijk kunt bereiken. Hiervoor werken we volgens het speciale BOMATRIX model, wat een methode is waarbij in modules naar een nieuwe baan toe wordt gewerkt. We beginnen dan met het kijken naar raakvlakken tussen eerdere banen die je hebt gehad, het in kaart brengen van je specialisaties en de ambities die je hebt op het gebied van je werk. Aan de hand hiervan maken we dan een concreet actieplan dat jou aan een geschikte baan moet helpen.

Meer weten over loopbaancoaching in Veenendaal?

Als jij meer wil weten over wat wij allemaal voor je kunnen betekenen, dan raden wij je aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen op onze website. Hier vind je namelijk een schat aan informatie op het gebied van loopbaancoaching en hoe wij jou aan die perfecte baan gaan helpen. We ondersteunen je tijdens het gehele proces en bekijken bijvoorbeeld ook samen met jou of een contract dat je aangeboden is wel acceptabel is. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak.